ال اس اف LSF چیست
اصلاعات ابتدایی در رابطه با ال اس اف LSF
اسکلت سیـستـم فولادی، مطابـق با آييـن نامـه های 2800 و مبـحـث شـشـم مقررات ملی ساختمان بارهای وارد بر ساختمان ايـران بارگذاری و مطابق با مبحث دهم مقررات ملی ساختمان (طرح و اجرای ساختمانهای فولادی) و آيين نامه AISI (فولاد نورد سرد آمريکا) طراحی و ساخته می شود. اين قاب باربر قادر است کليه نيروهای مرده و زنده و نيروهای جانبی وارده به ساختمان يعنی باد و زلزله را کاملا تحمل کند. از روش سازه برای ساخت یک طبقه روی پشت بام نیز استفاده می شود. در این روش مراحل کار ساخت سازه طبق نقشه طراحی شده در کارخانه بـه کمک ماشين آلات تمـام اتـوماتيک تولید می شود، به توجه به توليد صنعتی اسکلت آن با دقت ساخته می شود مقاطع و سوراخکاری بسيار زياد و زمان ساخت کوتاه بوده و اين عمل سبب مي شود رکود سرمايه کاهش يافته و در بازگشت سرمايه تسريع شود.
کاژه سازان پیشرو در صنعت ساخت سازه های فولادی سبک ال اس اف LSF
پس از این مرحله ساخـت قاب فولادی (Steel) فوق الذکر و کنتـرل کيفـی آن ، پوشـشـهای نما بر روی قاب هـا قرار داده می شوند و اين پانل درون دستگاه پرس قرار داده می شود. در آخر فوم پلی يورتان تزريق می شود که ضمن ايجاد عايق حرارتی و صوتی ، کل اين مجموعه را به صورت قطعه ای يکپارچه در می آورد. سقف های کاذب نيز به روش ديوارها ساخته می شوند. پس از آماده شدن و کنترل کيفی کليه قطعات پيش ساخته ، اين قطعات بر اساس اصول استاندارد بسته بندی و به محل نصب ارسال می گردند. با استفاده از کلاف های افقی و اعضای قطری ديگر، سيستم سازه ای سقف بصورت ديافراگم صلب درخواهد آمد که اين خود يکی از ملزومات مقاومت سازه در برابر نيروهای زلزله می باشد. در مرحله بعدی سقف های کاذب به خرپا ها توسط پيچ اتصال می يابند پس از برپايی ساختمان ، درها و پنجره نصب می گردند. در صورتی که قصد طراحی ویلا دوبلکس را دارید نیز می توانید به این صفحه مراجعه کنید.
سازه ال اس اف در کارخانه نورد داده می شود طبق استاندارد ها و طراحی لازمه که به صورت صنعتی تولید می شوند و از جنس ورق گالوانیزه با عرض پروفیل متغیر ( 90 تا 200 میلی متر ) تولید می شوند و به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی موجود یا هر نوع اسکلت دیگری است که در ساختمان سازی به کار برده می شود. مقاومت اسکلت بر اساس تعداد اعضای باربر می باشد، که در صورت ضعف اجرا و یا در حین بهره برداری عضوی به درستی عمل نکند بقیه اعضا قابلیت تحمل خود را حفظ می کنند. در این روش دیوارها باربر بوده و قابلیت اجرا تا ۵ طبقه را دارند. روش های اجرای آن آسان بوده و در مدت زمان کوتاهی می توان یک بنای چند طبقه را احداث نمود. فونداسیون این نوع سازه بصورت گسترده بوده و نسبت به بناهای فلزی و بتنی کم حجم می باشند. در دهه 90 میلادی استاندارد واحدی برای استفاده از سازه ال اس اف در آمریکا و کانادا و مکزیک شکل گرفت که به روش کانادایی معروف است. در این روش از استاد (Stud) با مقاطع C و رانر (Runner) با مقاطع U از ورق گالوانیزه سرد نورد شده استفاده می شود. یک استاندارد دیگر هم وجود دارد که به روش نیوزلندی معروف است و بیشتر از این روش استفاده می شود. در این روش کلیه پروفیل ها (Steel Profile) با مقاطع c ساخته می شود و در نقاط تقاطع پروفیل u شکل می شود. در این روش کلیه پروفیل ها در مرحله تولید سوراخ کاری ،برش و پانچ می شوند. به همین دلیل در مرحله ی نصب خطای نیروی انسانی خیلی کم می شود. امروزه بدليل كيفيت مناسب ساخت و سرعت بالا و مقاومت بالا سازه lsf در برابر زلزله از آن در كشورهای انگلستان، امريكا، كانادا، استراليا، ژاپن و… استفاده می كنند. سازه ال اس اف (lsf) دارای تاييديه فنی از مرکز تحقيقات ساختمان و مسکن بوده و بعنوان يکی از تکنولوژی های نوين ساختمان در کشور به طور رسمی معرفی شده است.